DGI Huset Vejle

DGI Huset Vejle er et moderne messe- og konferencecenter bestående af fem haller og arena Spektrum. I alt 10.000 m2 med gode fællesarealer, som giver råderum og fleksibilitet.

Huset er modulopdelt og fleksibelt, hvilket har stor betydning for det enkelte arrangement. Om det er en messe, en konference eller en udstilling, finder vi den individuelle løsning, som passer bedst.

Det betyder også, at vi kan skabe en tæt og hyggelig atmosfære, som gør det behageligt at være på messe. Husets mange glaspartier og åbne receptioner giver alle besøgende et lyst og venligt indtryk. Husets køkken er garant for afvekslende sund og lækker mad og har forskellige tilbud.

Nord-Fair har sit eget udstillingssystem og en skare af erfarne medarbejdere, hvilket betyder stor effektivitet og omkostningsbevidst politik.

DGI Huset Vejle har en optimal geografisk og trafikal placering, nord-syd, øst-vest. I Vejle mødes hovedvejene med forbindelse til alle større byer i landet, og byen nås let med både bil, fly og tog inden for kort tid fra alle egne af landet. Det tager fx. kun 2 ½ time fra København-Vejle eller Aalborg-Vejle, hvilket betyder at de fleste andre har kortere tid.​

Fri messe parkering

Kør til Indgang Vest, Vestre Engvej 57 og benyt pladserne markeret med teksten DGI Huset Vejle (fra P-14). Indtast din bils (husk også evt. trailers nr.) registreringsnummer på iPad´en i receptionen ved Indgang Vest, og du er sikret FRI parkering resten af messen.​

Sport i ledige stunder

Trænger du til at røre dig mellem kundeaftalerne – eller inden du skal ud at spise om aftenen? DGI Huset tilbyder både spinning, badminton og forskellige typer fitness til husets gæster. Se mere her.

Mere om DGI Huset Vejle: www.dgihusetvejle.dk​

Kontakt os

Har du noget i tankerne? Eller spørgsmål om priser, ledige stande, 

udstillerlister o.l, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

​N​ord-Fair 2 ApS

Charlotte: charlotte@nord-fair.dk

Dort​e: ​dorte@nord-fair.dk

Telefon: ​(+45) 4589 1277​

Om os

Vi har siden den første messe i 1972 udviklet et koncept, som nemt tilpasses den enkelte kunde. Det betyder, at vi har opbygget en unik erfaring gennem afholdelsen af flere end 600 messer.