Mode I VEJLE ...

​​​... er en disponeringsmesse, der dækker et bredt spektrum af modeprodukter - tøj, lingeri, badetøj, sko, bælter, tasker, tørklæder, bijouteri, accessories m.v.. Messen har sin helt egen dynamik og tilbyder indkøbere og leverandører en fælles platform, hvor disponering, sammenligning, effektivitet og netværk er messens 4 bærende søjler. 

Forhåndstilmelding giver gratis adgang til messen. Adgangskort afhentes i receptionen ved ankomst. Digitalt katalog mailes til butikkerne.

Vi serverer FRI messebuffet for udstillere og indkøbere samt gratis kaffe og te alle messedage. Der er endvidere gratis parkering og adgang til messen mod forevisning af adgangskort. Besøgsliste bliver uddelt hver dag.​​

Nord​-Fairs messer er lukkede fagmesser og således forbeholdt besøgende fra den pågældende branche.​ Vi giver adgang til indkøbere fra butik, webshop og værksted.

Gæster (brancherelaterede leverandører, agenter, grossister, producenter) samt underleverandører til udstillerne, optages ikke i databasen og bedes maile til charlotte@nord-fair.dk

Åbningstider

Søndag 9:00 - 18:00

Mandag 9:00 - 18:00

Tirsdag 9:00 - 16:00

Kommende messer

18. - 20. august 2024

9. - 11. februar 2025

Messecenter

DGI Huset Vejle​, ​Indgang Vest

​Vestre Engvej 57

7100 Vejle

Samtykke: Når du opretter dig i Nord-Fairs database giver du samtykke til, at vi til hver Modemesse må sende: Digitalt messekatalog/udstillerinfo og fire-seks newsletters på mail. Adgangskort afhentes i receptionen ved ankomst til messen.

​Ved at besøge messen giver du samtidig samtykke til at figurere på besøgslisten, som kun udleveres til messens udstillerne med dit butiksnavn, att.navn og adresse (men ikke telefonnummer og mail). ​Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke ved at maile til charlotte@nord-fair.dk

​Vær opmærksom på at alle felter skal udfyldes​, før tilmeldingen bliver registreret hos Nord-Fair. Tilmeldingen er først gyldig, når I modtager en bekræftelse på mail.

Husk at tjekke "uønsket post" mappe eller spam-filter, hvis bekræftelsen udebliver.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Har du noget i tankerne? Eller spørgsmål om priser, ledige stande, 

udstillerlister o.l, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

​N​ord-Fair 2 ApS

Charlotte: charlotte@nord-fair.dk

Dort​e: ​dorte@nord-fair.dk

Telefon: ​(+45) 4589 1277​

Om os

Vi har siden den første messe i 1972 udviklet et koncept, som nemt tilpasses den enkelte kunde. Det betyder, at vi har opbygget en unik erfaring gennem afholdelsen af flere end 600 messer.