Tex-Stil​

Grundet Covid-19 restriktioner om begrænset deltager antal, skal vi bede alle indkøbere om at registrere sig - også selvom man har besøgt messen før.

OBS! Max 2 personer pr. butik søndag - mandag intet max.

Af samme Covid-19 årsag, udsendes der ikke noget katalog og adgangskort til august messen. Vi sender en mail med basisoplysninger såsom halplan og udstillerliste, kort før messen. Adgangskortet afhentes i messereceptionen ved ankomst til Vejle.

Nord-Fairs messer er lukkede fagmesser og således forbeholdt besøgende fra den pågældende branche. Vi giver adgang til indkøbere fra butik/værksted og webshops. ​

Gæster (brancherelaterede leverandører, agenter, grossister, producenter) samt underleverandører til udstillerne, optages ikke i databasen og bedes maile til dorte@nord-fair.dk 

Samtykke:

Når du opretter dig i Nord-Fairs database giver du samtykke til, at vi til hver Tex-Stil messen må sende: Messekatalog og et adgangskort til tre personer pr. post samt nyhedsmails.

Ved at besøge messen giver du samtykke til at figurere på besøgslisten, som kun udleveres til messens udstillere, med dit butiksnavn, att. navn og adresse (men ikke tlf. nr. og email).

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at maile til dorte@nord-fair.dk

TEX-STIL * 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nord-Fair | CVR: 40646604 | 2820 Gentofte | Tlf.: + 45 45 89 12 77