Standsystem

​​Standopbygning​​

Alle stande er etableret over et modulnet på 1,3 x 1,3 m. Frontfrise/overligger er af aluminium og findes i længder svarende til hele moduler (1,3 m – 2,6 m – 3,9 m – 5,2 m). Den er 3,4 cm bred og 10 cm høj. Øverst er der en 1,5 cm rille – se skitse 2.

​En standvæg er 1,30 m bred og 2,30 m høj – se skitse 3. Bredden dækker over en hvid plade (beskrivelse af pladen findes under Teknisk information), som er 116,5 cm bred og har en 6 cm bred kant af aluminium i begge sider. Hertil kommer samlingen til nabopladerne. Den er 0,75 cm i hver side. Højden dækker over pladen, som er 223 cm høj og har en 3,5 cm aluminiumskant foroven og forneden. Kanten foroven er 2,5 cm bred og har en 1,2 cm bred rille til ophæng af fx. kroge - se foto 4.

​Standpladerne er af hård PVC, og de er som standard hvide. Sorte eller grå plader kan bestilles på bestillingsskemaet mod et ekstra beløb.

Vil man hæfte stof eller lign. på vores plader, skal der bruges dobbeltklæbende tape af mærket TESA 4964. Tapen må kun bruges på pladerne, og IKKE på aluminiumsrammerne, overliggerne eller frisen. Pladerne skal efterlades rene og fri for tape. Skal vi rense pladerne, faktureres denne service med kr. 150,- pr. plade.

Det er ikke tilladt at sømme eller skrue i Nord-Fairs plader, at tapetsere dem eller i øvrigt beskadige dem. En ødelagt plade koster kr. 550,- excl. moms.

Ved dekoration af standen bruges brandimprægneret materiale.

Se i øvrigt §13 i kontrakten

Kontakt os

Har du noget i tankerne? Eller spørgsmål om priser, ledige stande, 

udstillerlister o.l, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

​N​ord-Fair 2 ApS

Charlotte: charlotte@nord-fair.dk

Dort​e: ​dorte@nord-fair.dk

Telefon: ​(+45) 4589 1277​

Om os

Vi har siden den første messe i 1972 udviklet et koncept, som nemt tilpasses den enkelte kunde. Det betyder, at vi har opbygget en unik erfaring gennem afholdelsen af flere end 600 messer.