Praktiske oplysninger

Adgangskort

Forhåndstilmelding giver gratis adgang for kunder/indkøbere med gyldigt CVR nr. til den pågældende messe og adgangskort afhentes i receptionen ved ankomst til messen. Udstillerkort til udstilleren og dennes personale udleveres sædvanligvis på messens åbningsdag.

Affald

Nord-Fair udleverer plastsække til almindeligt affald hver dag. Sæt den fyldte pose ud på gangarealet hver aften, og Nord-Fair sørger for afhentning. Større affald under opbygning bærer man selv ud i de udendørs containere.

Pap foldes sammen og anbringes i pap-presseren.

Datoliste

Nord-Fair sender en datoliste ud sammen med kontrakten, så udstillerne har mulighed for at følge med i deadlines, frister for returnering, åbningstider og tider for opstilling og nedtagning.

Emballage

Tom emballage må ikke opbevares i hallerne. Kontakt venligst arrangørkontoret for evt. opbevaring.

Forsikring

Forsikring af egne varer og eget materiel er udstillerens ansvar – se endvidere § 13 i kontrakten.

Fragtmand – levering

Ved bestilling af fragtmand – husk at påføre standnr. og eget firmanavn på fragtbrevet.

Korrekt adresse er:

DGI Huset Vejle - Indgang Vest

Att: Firmanavn og standnr./hal nr.

Vestre Engvej 57

7100 Vejle​

Fragtmand – afhentning

Bestil afhentning inden det på datolisten senest anførte tidspunkt. Og gør det gerne ved bestilling af leveringen, så fragtfirmaet ved besked i tide.

Internet

Gratis Wi-Fi i alle haller er inkluderet i standlejen.

Inventar

Der er mulighed for at leje forskelligt inventar af Nord-Fair - se siden Møbler. Prislisten kan rekvireres hos din messearrangør.

Katalog

Digitalt katalog på MODE messen og Tex-Stil messen mailes til butikkerne.


Parkering

Parkering af udstillernes vare- og personbiler henvises til pladserne ved hal 5, så pladserne tæt ved Indgang Vest er fri til indkøberne. Parkeringsarealet er pålagt tidsbegrænsning, men ved indtastning af bilens indregistreringsnummer i receptionen første dag på messen, er bilen fritaget i hele messeperioden. Samtidig gør vi opmærksom på, at det er forbudt at parkere foran portene jvf. brandvæsenet.

Rengøring

Standen støvsuges før og under messen og borde tørres af. Rengøringen omfatter ikke de udstillede genstande eller dekorationsmateriale.

Skilt

Nord-Fair opsætter et standard firmanavneskilt på standen. Skiltet er Nord-Fairs ejendom. Ekstra skilte (h: 18,5 x b: 122,0 cm) kan - mod betaling - bestilles på bestillingsskemaet.

Tæppe

I hal 3 og 4 er hele halgulvet dækket af tæppe. I hal 3 er tæppet mørkt gråt, i hal 4 bruger vi et sort tæppe. Hal 5, som er eneste hal med betongulv, fremstår uden tæppe. 

Det er tilladt at anbringe egen gulvbelægning oven på standardtæppet. Kontakt arrangørkontoret for lån af gulvplader til underlag for egen belægning. Dobbeltklæbende tape må kun benyttes på disse plader og IKKE direkte på messens gulvtæppe. Både gaffertape og korrekt dobbeltklæbende tape kan købes på arrangørkontoret.

Udskænkning

Se venligst §7 i kontrakten og kontakt restauratøren på 7644 6000 for levering til messe-priser.

Udstillerkort

Udstillerkort til udstilleren og dennes personale udleveres sædvanligvis på messens åbningsdag.

​​

Vareaflæsning

Der findes ladvogne i hallerne til fri afbenyttelse. Gaffeltruck skal forudbestilles. Såfremt man har genstande med en egenvægt over 500 kilo, skal teknisk afdeling kontaktes inden messen for nærmere aftale om indendørs transport.

Efter endt vareaflæsning SKAL bilen/varevognen flyttes fra porten af hensyn til de øvrige udstillere.

Parkering foran portene er forbudt i henhold til brandvedtægterne.​

Kontakt os

Har du noget i tankerne? Eller spørgsmål om priser, ledige stande, 

udstillerlister o.l, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. 

Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

​N​ord-Fair 2 ApS

Charlotte: charlotte@nord-fair.dk

Dort​e: ​dorte@nord-fair.dk

Telefon: ​(+45) 4589 1277​

Om os

Vi har siden den første messe i 1972 udviklet et koncept, som nemt tilpasses den enkelte kunde. Det betyder, at vi har opbygget en unik erfaring gennem afholdelsen af flere end 600 messer.